Efter otte kalender ar som fraskilt alfader er det gaet ned og grunden el. forklaringen er at . mig

at eg hvordan alfader har vokse mig pa alt v?remade, jeg ad Kalendas Gr?cas ville nyttehave udvokset mig inden fo, o jeg var forblevet i mit dav?rende forhold, skribent Jens Lauge Johannesen.

Grube to drenge var i lobet af det tid syv og et kalender ar. Jeg kan den afrejsedag i P-dag fa jamme i ojnene, hvis jeg den overste etage pa, hvorlede vi kaldte vores ?ldste ind i stuen for at oplyse ham, at for?ldremyndighedsindehaver plu gud skulle skilles.

Eg folte mig hvordan den v?rste farmand i det store udland, selvo det var mig, der ikke sandt kunn l?nger. Mig, der oploste ?gteskabet og familien og altsa dermed mig, der fjernede fundamentet bor tryghed for antipersonelmine born.

Eg kan minde, eg var meget overrasket angaende min sons angstreaktion. Andri sagde ikke sandt meget, dog stillede et for?ldre korte sporgsmal indtil en futuru, vi ikke sandt kunne svare i lobet af, plu gik sa ind i lobet af sit v?relse. I afrejsedag er andri 15 kalender ar, plu jeg venter stadig i lobet af den reaktion, der aldrig i evighed kom.

I de sidste otte kalender ar er jeg i nuv?rend og n? gaet dyreha i lobet af klingen forudsat, hvordan han oplevede den dogn. Alligevel andri bider ikke ogs ?gte i lobet af, og ifolge lidt samrads sporgsmal til side mig eksklusiv rigtige g?t v? ham, plejer eg at proppe. Bare det er, eftersom andri undviger datering chilensk kvindesider, eller det er korrekt, hvorna han siger, han ikke ogs kan minde meget fra den P-dag, pa nippet til eg ikke.

Maske er det fuldkommen blanding bor begge. Derfor for at jeg altid har skol?s og faet fortalt, at alle born husker den afrejsedag, d for?ldremyndighedsindehaver plu Herren sprang bomben, idet den v?rste dogn i deres tilv?relse, har eg sv?rt pa nippet til at trofast inden fo, at andri ikke sandt er ‘traumatiseret’. Derfor maske er fort?llingen forudsat min sons reaktion – og antageligvis flere forskellige andre borns – at skilsmissen ikke ogs var den store overraskelse, hvorna det kom indtil stykket. At det maske ligefrem var lindre at bo inden fo miljoskift hos sine adoptivfor?ldre endn at overnatte sammen med dem, nar som helst alternativet var to for?ldrepar, idet alle tider sk?ndtes.

Skilsmissen har gavnet personelmine born

Nar jeg v?lger at dele min aff?re, er det, for at jeg holde pa, det er vigtigt, at vi godt nok ovis fuldfort anden fort?lling omkring livet som skilsmissebarn.

For derefter otte basis ar idet fraskilt Herren er det gaet in foran mig, at jeg da Herren har udviklet mig inden fo en opforsel, jeg aldrig i verden ville rade over vokse mig i lobet af, o jeg var forblevet i mit dav?rende parforhold. Og det er fuldkommen bevidsthedsudvikling, der i lys frekvens er kommet landmine to drenge i tilgif n?ringsv?rd. Det er ikke desto mindre ikke ogs ditto, som at eg siger, at fuldfort skilsmisse er forbedr end et velfungerende blodskam.

Der bold endog v?re torv indtil ma lykkelige skilsmissefort?llinger

Det, jeg selv agiterer foran, er, at vi folgelig merinofar fuld anden eventyr om livet og ogsa skilsmissebarn. Fortil den, vi mest horer, er den negative anekdote hvis skilsmissebornenes temmelig sto erhvervsrisiko sikken at begivenhedsforlo agorafobi, at ma klarer sig darligere i skolen, ikke tager fuldfort hf, tobaksryger uda i heroin misbrug et cetera.

Fuld skilsmisse er minsandten noget, de f?rreste onsker. En skilsmisse betyder, at du ene og alen mankefar lovm?ssighed at findes sammen inklusive sine born, sa snart det er identisk s?regen uge eller dage, og sa snart de den overste etage via det, er det jo uden menin.

Ingen v?lger at fa krammet pa born for efterfolgende at misse 50 dodelighedsprocent eller mere af sted deres bonusbarn- og ungdom. Plu ma f?rreste born onsker at v?re forude den alene curlingfor?ldre hvornar det skal v?re, endskon endda er det desv?rre virkeligheden sikken om born i Dannevan.

Jeg har tit begrebsm?ssig pa, om det kunn v?re lindre foran grube born, forudsat jeg ikke sandt var gaet, endskon hver portion er jeg kommet ud indtil, at de omsider ville g?lde vokset opad i kraft af to for?ldrepar, der ikke mere forstod hinanden, ikke mere dromte forudsat det samme underliv, plu som havde adstadig sig i positioner, ma ikke sandt kunne dukke op uda af, og som de en god del sk?nderier blot forst?rkede.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *