Varfor har sjalv ingen lust till min pojkvan langre?

Att ni brakar och mar daligt bada par av det som sker

Det jag undrar kvar kanns pinsamt att konversera med nagon ifall sa jag hoppas att ni kan hjalpa mig med detta.

Jag ar donna och mitt problem ar att jag ej inneha nagon sexlust langre. Sjalv kan bli kat ibland nar sjalv ar allena men aldrig nar min pojkvan finns i narheten. Min pojkvan har alltid varit galen i sex, men pro uppsyn segment har det aldrig kants speciellt betydelsefullt. Kanske beror det kungen att sjalv stadse haft svar att lite orgasm. Eller kan p-pillerna vara orsaken?

Jag tycker jattemycket om min pag. Har aldrig kant pro nagon annan som sjalv kanner pro honom. Men sjalv kan inte slappna av nar vi har sex. Vi har uppemot aldrig sex med varandra och de fa ganger det hander sa ar det alltid ty jag kanner mej pressad till det. Jag vet att min kis hade ett superbra sexliv innan. Det inneha han berattat pro mig. Han brukade forr vaga undertecknad med sitt ex och sjalv brukar grubbla gallande det stundom.

Vi har pratat med varanda flera ganger ifall att vi tvungen vara en aning pahittigare nar det galler sex. Att idas plocka initiativ, utprova nya don och sa vidare. Men det blir liksom aldrig av. Det stannar stadse bred pratet. Alltemellanat slutar det samt i brak och i att vi somnar pa varje blad om sangen istallet for att ha sex.

Jag vill ha ett sexliv. Det far ej fortga sa arme. Men tillika ifall vi skulle ha sex oftare sa inneha jag fortfarande heta uruguayan kvinnor mina problem over. Hur kan jag kannna sexlust och va kan sjalv bega for att ringa orgasm lattare? Ska jag ga till en sexualradgivare eller?

Det ar kopiost mojligt att tillika detta paverkat din lust negativt

Fran det du skriver ar det tydigt att ert sexliv inneha blivit till ett problem som tar kungen er relation. Darfor att ni inneha pratat med varandra sa massa ganger utan att ni kommit framat sa antaga sjalv att det ar bra ifall ni tillsammans pratar med nagon professionell, till exempel en kurator spann en sex- och samlevnadsmottagning. ifall ni bor i en stor stad sa finns det troligtvis en sadan mottagning. Du skriver att du tycker det skulle kannas pinsamt att pladdra med nagon ifall detta. Tank enar pa att de personer som du moter i en sadan situation jobbar med dessa fragor alltsammans dagarna och de kommer inte att forvanas kvar nagot som du tar upp med utslag. Kann dig riskfri med det.

Det ar marigt att ge ett bra replik arme, alldenstund det inte gar stalla motfragor till dig. Nog kommer du ej att kanna igen dig i texten nedan, men kanske ar det nagra tankar vacks som du kan fundera framat runtom.

Till att inleda med ar det bra att erinra att sexlusten ej ar evig utan att den varierar under livet, utan att det behover existera nagon djupare skal till detta. Nog ar man i en period i livet enar man har uppbokat upp med annat och ej hinner tanka sa jatte- pa sex. Kanske prioriterar man andra foremal istallet. Sexlusten kan ocksa paverkas negativt fran stress eller fran vissa mediciner. I vissa fall dessutom p-piller. Du kan be din barnmorska att fa utprova ett annat p-piller sa kan du i allihopa fall sparra detta. Men aven annat kan ha signifikans. Till exempel sa kan en stark onskan ifall ett « bra sexliv » ha motsatt effekt. Man satter stor press kungen sig jag och tankarna far runt i huvuder istallet for att blott bidra sig han och komma sin begarelse. Du skriver ocksa att du jamfordes med din killes forutvarande flickvan i inledning fran ert karleksforbindelse. Det kan kannas kravfyllt att mata din lust med nagot som din kis beskriver som « superbra sexliv ».

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *